Kandidaat-notaris

 

Heb jij als kandidaat-notaris al enige ervaring binnen het notariaat en vind je dat het tijd wordt om ook eens van werkomgeving te veranderen of wil je als beginnend kandidaat je eerste ervaring opdoen, lees dan verder.

 

Notariaat Duiven Westervoort is op zoek naar een kandidaat-notaris die werkzaam wil zijn op een allround kantoor waar alle werkzaamheden van een algemene praktijk voorkomen.

 

Functieomschrijving:

 

Vanwege het aangekondigde vertrek van een kandidaat-notaris en het recente defungeren van één van de voorheen aan het kantoor verbonden notarissen, zijn wij op zoek naar uitbreiding van het team.

Zo zijn wij op zoek naar een kandidaat-notaris bij voorkeur (doch niet noodzakelijk) met enige ervaring in de algemene praktijk en bij voorkeur (doch niet noodzakelijk) met een afgeronde stage en waarnemingsbevoegdheid.

Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar een ervaren kandidaat-notaris die de ambitie heeft om binnen afzienbare termijn notaris te worden.

 

Het Kantoor:

 

Notariaat Duiven Westervoort is een modern allround eerste lijn kantoor gevestigd in Duiven. Het werkgebied strekt zich uit vanaf Arnhem tot de Duitse grens. De notarispraktijk wordt in een prettige en collegiale werksfeer uitgeoefend door ons team dat werkzaam is op het gebied van personen- en familierecht, ondernemingsrecht en registergoederenrecht.

 

Wij bieden:

 

  • Een zelfstandige functie, prettige werksfeer;
  • Marktconform salaris;
  • Goede werk-privé balans;
  • Ruimte voor persoonlijke ontplooiing en opleiding.

 

Intresse?

Neem Contact op met Jan van Swetselaar

0316 - 262 171